Privacy- en cookieverklaring

Excel Yourself helpt medewerkers/leidinggevenden en HR-professionals het beste uit zichzelf te halen door het ontwikkelen van hun sterke punten. Bij Excel Yourself kun je terecht voor HR Consultancy, cursussen en assessments, masterclasses en coaching.

Als je je aanmeldt voor een (online) dienst, een opdracht aan ons verstrekt, onze website bezoekt, het online contactformulier invult of contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of social media, worden je persoonsgegevens verwerkt. In deze privacy- en cookieverklaring lees je welke persoonsgegevens wij verwerken, hoe wij dit doen, met welk doel en wat jouw rechten zijn.

Verantwoordelijke voor de verwerking

Excel Yourself
Kapellaan 1
2635 DA  DEN HOORN
KvK-nummer: 71247939

Voor vragen kun je contact opnemen via: aimee@excelyourself.work of +31 624260549.

Persoonsgegevens die wij verwerken

1. Naam;
2. Adresgegevens en woonplaats;
3. Geslacht;
4. Geboortedatum;
5. Telefoonnummer;
6. E-mailadres;
7. Handelsnaam van eenmanszaak of VOF;
8. Factuurnummer;
9. Bankrekeningnummer;
10. Cv.;
11. Gegevens over je activiteiten op onze website;
12. IP-adres;
13. Social media accountnamen;
14. Bezoekgedrag website;
15. Gegevens over het surfgedrag onze websitebezoekers;
16. Overige persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Voor het indienen van een subsidieaanvraag in het kader van loopbaanadvies is het noodzakelijk dat opdrachtgever een formulier invult en een kopie van zijn of haar ID-bewijs aan ons verstrekt. Op het formulier geeft opdrachtgever toestemming voor het delen van dit ID-bewijs met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  

Hoe komen wij aan je gegevens?

De persoonsgegevens die wij verwerken worden door jou aan ons verstrekt via e-mail, telefoon, het online contactformulier op onze website, door de aankoop van een (online) dienst, via vragenlijsten en formulieren, door het aanmaken van een account, door een reactie achter te laten onder een blog of door een bezoek aan onze website.

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Excel Yourself verwerkt alleen persoonsgegevens als dit volgens de wet mag en alleen voor de volgende doeleinden:

1. Uitvoering van de overeenkomst
1.1 Om te communiceren met jou via telefoon of e-mail;
1.2 Voor het maken en versturen van een offerte;
1.3 Voor uitvoering van de opdracht;
1.4 Voor het aanmaken van een account;
1.5 Voor het maken en versturen van de factuur;
1.6 Voor het afhandelen van betalingen.

2. Reageren op je vraag of verzoek
2.1 Als je contact met ons opneemt via telefoon, e-mail, het online contactformulier of social media.

3. Bezoek website
3.1 Om onze website beter te laten werken, het zoeken op onze website eenvoudiger te maken, onze service te verbeteren en aan te passen op de wensen van de websitebezoeker.

4. Nieuwsbrief
4.1 Om je onze nieuwsbrief toe te kunnen sturen als je een opdrachtgever bent of je hiervoor ingeschreven hebt. Onder elke nieuwsbrief wordt de mogelijkheid geboden om jezelf uit te schrijven.

5. Reacties onder blogs of social media posts
5.1 Als je een reactie plaatst onder een blog of post, dan worden je gegevens bewaard zodat wij kunnen reageren op je bericht.

6. Wettelijke verplichting
6.1 Excel Yourself verwerkt ook persoonsgegevens als dit noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals bijv. de administratieplicht van de Belastingdienst of een legitimatieplicht t.b.v. subsidieaanvragen.

7. Reviews
7.1 Om reviews van onze opdrachtgevers te kunnen delen op onze website en social mediakanalen. Dit doen wij alleen als je hier vooraf uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

Excel Yourself weegt haar belang om je gegevens te verwerken af tegen jouw privacybelang en zal in alle gevallen niet meer gegevens verwerken dan noodzakelijk is om bovengenoemde doelen te bereiken.

Bewaartermijn

Excel Yourself zal je gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk om bovengenoemde doelen te realiseren.

1. Klantgegevens op offertes en facturen en betaalgegevens worden zeven (7) jaar   bewaard ten behoeve van onze wettelijke administratieplicht.
2. Communicatie zoals e-mails en online contactformulieren waarin afspraken worden gemaakt, blijven vijf (5) jaar bewaard aangezien dat de wettelijke verjaringstermijn is voor vorderingen tot schadevergoedingen en deze gegevens als bewijs kunnen dienen.
3. Websitestatistieken worden vijftig (50) maanden bewaard.
4. Gespreksverslagen, adviezen en Cv’s worden tot drie (3) jaar na afronding van de opdracht bewaard.
5. Reviews op onze website en social mediakanalen worden pas verwijderd als je hier een   verzoek voor indient.
6. Reacties onder posts of blogs blijven staan, tenzij je een verwijderingsverzoek bij ons indient.
7.  Je kunt je op elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief. Onder elke nieuwsbrief vind   je een mogelijkheid om dit te doen.
8. Accounts worden verwijderd zodra er één (1) jaar geen activiteit meer heeft plaatsgevonden. 

Delen met derden

Excel Yourself verkoopt of verhuurt je gegevens niet aan derden. Je gegevens worden alleen met derden gedeeld als dit noodzakelijk is voor het bereiken van de doelen die in deze privacyverklaring zijn beschreven. Met bedrijven die je persoonsgegevens voor ons verwerken, hebben wij afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat zij vertrouwelijk omgaan met de gegevens en zij de gegevens goed beveiligen. Je gegevens worden gedeeld met de volgende partijen:

– Softwareleverancier e-mail en website;
– Hostingprovider website en e-mail;
– Websitebouwer;
– Leverancier assessmentsoftware;
– Leverancier marketingsoftware;
– Boekhouder;
– Leverancier boekhoudsoftware;
– Virtueel Assistent
– Partij voor het versturen van de nieuwsbrief;
– Telefoonprovider;
– Betaalprovider;
– Bank;
– Google Analytics voor het bijhouden van websitestatistieken;
– Facebook voor het maken van advertentiedoelgroepen.

Je gegevens worden niet gedeeld met derden gevestigd in landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Uitzondering hierop is dat een aantal partijen waaronder Google, Microsoft, Facebook, de leverancier van CRM software en de partij voor het versturen van de nieuwsbrief, gebruik maken van een server in de Verenigde Staten.

Rechten van betrokkenen

Omdat wij persoonsgegevens van je verwerken, heb je het recht deze gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Je kunt ons verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken in het geval de gegevens niet juist zijn, de verwerking onnodig is of de verwerking onrechtmatig is. Ook kun je ons verzoeken de persoonsgegevens die wij van je verwerken, naar je toe te sturen zodat je deze kunt overdragen aan een andere partij. Daarnaast kun je bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Tot slot kun je de toestemming die je aan ons gegeven hebt om je persoonsgegevens te verwerken, intrekken.

Wil je gebruik maken van deze rechten, stuur je verzoek dan per e-mail naar aimee.floris@excel-yourself.nl. Excel Yourself vraagt bij alle verzoeken om een identificatie, zodat wij zeker weten dat het verzoek door jou is gedaan.

Wanneer je een kopie van je identiteitsbewijs meestuurt, verzoeken we je de pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, het paspoortnummer en het Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken bijvoorbeeld via de Kopie ID app van de Rijksoverheid. Dit ter bescherming van je privacy. Tot slot heb je de mogelijkheid een klacht over onze gegevensverwerking in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Beveiliging

Wij nemen de verwerking van je persoonsgegevens serieus en hebben daarom passende maatregelen genomen om misbruik, verlies en andere vormen van onrechtmatige verwerking te voorkomen. Het versleutelt verzenden van persoonsgegevens via onze website (SSL-verbinding), het regelmatig maken van een back-up, het gebruik van goede beveiligingssoftware, bescherming door een ISO-norm, het regelmatig updaten van website en plug-ins en het gebruik van sterke wachtwoorden en Touch ID zijn voorbeelden van deze maatregelen. Als je van mening bent dat je gegevens niet goed beveiligd worden, of als je aanwijzingen hebt dat je gegevens worden misbruikt, stuur dan een e-mail naar aimee.floris@excel-yourself.nl.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van onze website maken wij gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die bij je eerste bezoek aan onze website worden opgeslagen in de browser van je computer, smartphone of tablet. Wanneer je onze website opnieuw bezoekt, kan de informatie die in de cookie is opgeslagen, teruggestuurd worden naar onze website. Door middel van cookies kan Excel-Yourself zien hoe jij onze website gebruikt en hoe wij de website gebruiksvriendelijker kunnen maken. Tot slot worden cookies gebruikt voor het maken van gerichte reclame.

Cookiemelding
Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, verschijnt er een cookiemelding in de vorm van een pop-up. Zodra je op ‘Accepteren’ klikt, geef je toestemming aan ons om alle soorten cookies en vergelijkbare technieken te gebruiken.

Functionele cookies
Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat je onze website eenvoudiger kunt bezoeken. Je hoeft niet steeds dezelfde informatie in te voeren want je gebruikersvoorkeuren blijven bewaard. Voor het plaatsen van functionele cookies is geen toestemming nodig omdat deze cookies weinig tot geen inbreuk maken op je privacy.

Analytische cookies
Om inzicht te krijgen in het bezoekersaantal van onze website en de manier hoe bezoekers onze website gebruiken, maken wij gebruik van Google Analytics. Via onze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De gegevens die Google verzameld, zullen zij niet voor eigen doeleinden gebruiken. Dit hebben wij met hen afgesproken in een verwerkersovereenkomst. Voor meer informatie hierover kun je de Privacy Policy van Google hier raadplegen.

Social media
Om het voor jou makkelijk te maken om via social media in contact te komen met Excel Yourself en de content op onze website te delen, zijn er op onze website social media buttons opgenomen van Facebook, Instagram en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van de social media zelf afkomstig zijn. Door middel van deze codes worden cookies geplaatst. Excel-Yourself heeft daar geen invloed op. Wij raden je daarom aan de privacy- en cookieverklaringen van de social mediakanalen te raadplegen voor meer informatie:

Facebook
Instagram
LinkedIn

Personaliseren van reclame
Om onze websitebezoekers online nog beter van dienst te kunnen zijn en relevante advertenties van onze diensten te kunnen tonen, maken wij gebruik van tracking cookies. Zo kunnen we via een Facebook Pixel zien welke diensten je op onze website bekijkt en kunnen we voor jou interessante advertenties tonen via de mogelijkheden van het Facebook advertentieplatform. 

Links website
Op onze website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken word je naar een website buiten https://excel-yourself.nl/ geleid. Het kan zijn dat externe websites gebruik maken van cookies. Wij raden je aan de privacy- en cookieverklaring van de betreffende website te lezen, om te weten hoe zij met je privacy omgaan.

Dit zijn de cookies die wij plaatsen:

Naam                                                                   Doel                                                                     Bewaarperiode
mc_session_ids                                                   deze cookie wordt gebruikt om robots         1 dag
                                                                               van mensen te kunnen onderscheiden.       
_hstc                                                                     registreert een unieke ID die wordt               1 jaar
                                                                               gebruikt om statistische gegevens te
                                                                               genereren over hoe de bezoeker de
                                                                               website gebruikt.
_hssc                                                                     deze cookie houdt sessie bij en bepaalt       1 dag
                                                                               of het sessienummer en de tijdstempels in
                                                                               de _hstc cookie verhoogd moeten worden.               
_hssrc                                                                    met deze cookie wordt bepaald of de          einde sessie
                                                                               websitebezoeker zijn browser opnieuw
                                                                               opgestart heeft. 
hubspotutk                                                          deze cookie registreert de identiteit
                                                                               van de websitebezoeker.                                 1 dag
_ptq.gif                                                                zendt data naar het marketingplatform        1 jaar
                                                                               over het gebruik van de website en trackt
                                                                               websitebezoekers over andere apparaten
                                                                               en marketingkanalen.
_ga                                                                        registreert een unieke ID die wordt               2 jaar
                                                                               gebruikt om statistische gegevens te
                                                                               genereren over hoe de bezoeker de
                                                                               website gebruikt                               
_gid                                                                      registreert een unieke ID die wordt               1 dag
                                                                               gebruikt om statistische gegevens te
                                                                               genereren over hoe de bezoeker de
                                                                               website gebruikt
_gat                                                                       deze cookie zorgt ervoor dat er niet             Einde sessie
                                                                               een ongelimiteerd aantal verzoeken
                                                                               wordt verstuurd om gegevens door
                                                                               te geven.
_fbp, c_user, fr en xs                                          deze cookies worden gebruikt door              3 maanden
                                                                               Facebook om een reeks advertentie-
                                                                               producten te leveren, zoals het realtime
                                                                               bieden van externe adverteerders.
                                                                               De websitebezoeker wordt ook buiten
                                                                               de geladen website gevolgd waardoor
                                                                               een beeld ontstaat van het gedrag van
                                                                               de bezoeker.
prism_#                                                                deze cookie wordt geplaatst door                 30 dagen
                                                                               ActiveCampaign om bezoekers te volgen
                                                                               over marketingkanalen.                                                   

Uitschakelen en verwijderen van cookies
Als je niet wil dat wij cookies gebruiken, dan kun je via de browserinstellingen van je computer cookies uitschakelen en verwijderen. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Tot slot kun je in de cookiemelding je keuze bepalen. Door het uitschakelen en/of verwijderen van cookies, kan het wel zijn dat onze website niet meer optimaal werkt.

Wijzigingen privacy- en cookieverklaring
Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 19 juli 2021. In het geval onze werkwijze verandert, zijn wij genoodzaakt ook deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. De nieuwe privacy- en cookieverklaring wordt altijd op onze website gepubliceerd.